Chitara pare sa fie instrumentul cel mai iubit de către adulți. Cu toate acestea el devine din ce in ce mai accesibil si copiilor care aleg ca și hobby lecțiile de muzică.

Studierea unui instrument muzical rămâne o alternativă mult mai sănătoasă în fața obiectelor din era digitală, pentru ca ea aduce un aport mult mai benefic asupra creierului și a integrității sociale.

Indiferent de nivelul de pregătire al interpretului, Scoala Populară de Arte din Târgu Mureș oferă suportul de curs necesar atât începătorilor, cât și avansaților care doresc să cânte la chitară acustică sau chitară bas.

Profesor de Specialitate la clasa de chitară

  • Lajos Kiss
  • Bota Daniel

Durata studiilor 3 ani.

Kiss Lajos

Kiss Lajos, profesor de chitară

Kiss Lajos este absolvent al Universității de Arte din Târgu Mureș, Facultatea de Muzică, cu studii specific pedagogice. Datorită experienței sale în domeniul muzical, pe lângă specialitatea de bază, dânsul predă și Teorie, Solfegiu și Istoria muzicii în limba maghiară. Domnul profesor Kiss Lajos predă chitară de aprope 12 ani în cadrul Școlii Populare de Arte, este un chitarist care cântă cu mare plăcere muzică jazz, muzică ambientală, fiind invitat în cadrul multor evenimente și locații elegante din zonă și nu numai. A făcut parte din diverse proiecte muzicale alcătuite din muzicieni profesioniști. Este întotdeauna deschis să coorodeze trupe muzicale și elevii muncitori, dornici de a studia muzică de calitate. ?

Facebook Kiss Lajos

https://www.facebook.com/profile.php?id=100084427433730

Bota Daniel
Bota Daniel

Bota Daniel, profesor de chitară

Daniel Bota este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, facultatea de Interpretare Muzicală, specialitatea chitară clasică. Domnul profesor Daniel Bota îndrăgește de mic copil instrumentul la care cântă, a început să-și desfășoare activitatea artistică încă din copilărie activând în diverse trupe muzicale; În prezent face parte din trupa Noi2 și din duo-ul de chitară clasică DoubleSix.
Face parte din colectivul de profesori al Școlii Populare de Arte Mureș din anul 2017. ?

Facebook Bota Daniel

https://www.facebook.com/Noi2Music