Artă fotografică

Cursul de artă fotografică , se adresează tuturor persoanelor care au aplecare asupra fotografiei, copiilor și adulților care doresc să învețe să facă poze fotografii profesioniste.

Durata cursului

2 Ani

Vârsta cursanți

18-75 ani

Preț curs

900 lei/ an

După terminarea celor trei ani de studiu persoana poate opta pentru prelungirea studiului ca și Speecializare cu posibilitatea de perfecționarea atât cât dorește cursantul

Profesor Cezar Buliga

Pentru că se apropie înscrierile și admiterile la Scoala Populara de Arte Mures ( vom reveni în timp util cu detalii) am considerat de folos să vă facem cunoștință cu profesorii care își desfășoară activitatea didactică în această instituție.

Profesor  Cezar Buliga

Astăzi închidem cercul colectivului profesoral cu domnul profesor de fotografie Cezar Buliga, abslovent al Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, având proaspăt titlul științific de Doctor în domeniul Artelor vizuale. A început să-ți desfășoare activitatea didactică în cadrul Școlii Populare de Arte Mureș din anul 2008 și a format mulți fotografi care astăzi profesează cu succes în domeniul artelor vizuale. El însuși este în primul rând fotograf și mai apoi profesor de fotografie – „am fost și sunt fotograf din convingere, nu e „doar un job” pentru mine. Am îndrăgit fotografia din clasele primare, mai întâi sub aspectul tehnic, iar mai târziu, către liceu, am început să descopăr și să mă fascineze „momentul” când decid să declanșez, după cum zicea Henry Cartier Bresson „Momentul Decisiv”(Cezar Buliga). Domnul Cezar Buliga este un artist extrem de creativ, mereu deschis, nu se teme de experiment; drept urmare, a obținut multe premii în domeniul artelor vizuale, este un fotograf îndrăgit și solicitat la nenumărate evenimente și în cadrul multor tipuri de proiecte.

Este membru UAP, filiala Mureș și a avut participări la expoziții precum: „Mesaje” – Expoziție multimedia de grup, Galeria UAP Mureș 2018, „Nunta” 2019, „Protest 2” 2019, „Culorile Toamnei” 2019, „Crăciun” 2020, „Dragoste” 2022, „Femeia” 2022, „Pandemie” 2022, „Remix” – Expoziție personală, Galeria UAP Mureș 2022, și am enumerat doar câteva, lista fiind lungă. ??????