Pian

  • Profesor Anton Emilia Gabriela
  • CsiKos Nicolae Daniel

Durata studiilor 5 ani.

Anton Emilia Gabriela

Anton Emilia Gabriela
Anton Emilia Gabriela

Pentru că se apropie admiterile la Scoala Populara de Arte Mures ( vom reveni în timp util cu detalii), considerăm de folos să vă facem cunoștință cu profesorii care își desfășoară activitatea didactică în această instituție.

Continuăm seria prezentărilor cu doamna profesoară de pian Gabriela Anton, absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Facultatea de Interpretare muzicală, specialitatea pian clasic. Doamna profesoară Gabriela Anton are o vastă experiență, de peste 30 de ani, în domeniul muzical și pedagogic. Este o fire caldă și răbdătoare, puternică și ambițioasă, și empatizează atât cu elevii cât și cu toate persoanele care-i ies în cale. Pianul este una dintre marile sale pasiuni și nu ezită să transmită tainele acestui instrument tuturor elevilor care-i calcă pragul clasei. ?

Csikos Nicolae Daniel

Csikos Nicolae Danie
Csikos Nicolae Danie

Pentru că se apropie admiterile la Scoala Populara de Arte Mures (vom reveni în timp util cu detalii) considerăm de folos să vă facem cunoștință cu profesorii care își desfășoară activitatea didactică în această instituție.

Continuăm seria prezentărilor cu domnul profesor de pian Daniel Csikos, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Facultatea de Interpretare muzicală, specialitatea pian clasic. Domnul profesor Daniel Csikos studiază de mic copil pianul, având la bază o educație muzicală clasică și solidă, iar de aproape 15 ani și-a lărgit orizontul muzical prin abordarea unui al doilea gen muzical cult, și anume jazz-ul. Alături de solista vocală Ana Maria Galea, cei doi cântă de ani buni muzică jazz în diferite formule alcătuite din muzicieni profesioniști și în diverse locații boeme și sofisticate.

Cariera didactică și-a început-o în cadrul Școlii Populare de Arte Mureș ca pofesor de pian în anul 2001. ?

Îi dorim mult succes în continuare!